• Fényes jövő áll előttünk
  2022. OKTÓBER 04.

  Fényes jövő áll előttünk


  Hosszú múlt áll mögöttünk

  Az MG a márka 1924-es, Morris Garages néven történt alapítása óta mindig is megelőzte korát. Az ikonikus márka, új modelljeivel a mai generáció igényeit szolgálja ki. Frissítve, elektromosítva, feltöltve és készen egy zöldebb jövőre.

  Fenntartható vezetés

  Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos, "új energiájú" járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott - egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.

  Mindenki számára

  Az MG Magyarországon számos modellel képviselteti magát, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is. Felfrissítettük a ZS modellpalettát a mindenki számára elérhető benzines ZS-t és a 100%-ban elektromos MG ZS EV-t, így a modellcsalád most még nagyobb kényelmet és biztonságot kínál. Az MG EHS Plug-in Hybrid szintén alkalmas a mindennapi emissziómentes vezetésre. Az MG hamarosan további fenntartható modellekkel bővíti a kínálatát.

  Lépj be az elektromos autók világába az MG-vel!

  Az MG lehetővé teszi számodra, hogy új életet kezdj egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett terchnológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

  Európában - európaiaknak

  Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

  Az MG anyavállalata

  Az MG anyavállalata a SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). A SAIC Motor a világ 8. legnagyobb autógyártója és Kína legnagyobb járműgyártó vállalata. Mindemellett az első olyan autógyártó csoport Kínában, amelynek éves eladási számai meghaladták a 7 millió darabot. A SAIC Motor autóipari vállalatai közé tartozik többek között a Morris Garages (MG), a Roewe és a Maxus, de a SAIC Volkswagen és a SAIC-GM is.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: