Alkatrész, tartozékok

Az Autó Máté Kft. működése óta számos nagy alkatrészgyártó, forgalmazó céggel épített ki kapcsolatrendszert, melynek eredményeképpen bármilyen gyári és után gyártott alkatrészt képes beszerezni a lehető legkedvezőbb áron, szinte minden esetben 24 órán belül.

Természetesen csak a gyári minőségű, vagy a gyár által megengedett gyárival megegyező minőségű alkatrészekkel, segédanyagokkal dolgozunk, mert csak ez biztosítja a megfelelő minőségű munkavégzést, biztonságos működést, és tartós, gazdaságos üzemeltetést.
Raktárkészletünk rendelkezik több márka alkatrészeivel, hogy a sürgősebb beavatkozásokat felesleges várakozások nélkül el tudjuk elvégezni.

Az alkatrészkészletünk több mint 6000 cikkel rendelkezik folyamatosan, illetve cégünk telephelyein összesen több mint 800 m2 raktárral rendelkezünk, ami biztosítja a megbízható, könnyen ellenőrizhető munkavégzést. Szükség esetén az alkatrészellátást munkaidőn kívül is meg tudjuk oldani. Tervezhető igény esetén tudjuk a raktárkészletünket bővíteni, esetleg felmerülő konkrét típusok főbb alkatrészeivel, hogy ezzel is elősegítsük a gyors kiszolgálást.