ÚJ ELEKTROMOS EXPLORER

15"-os 

Mozgatható érintőképernyő. Egy kicsit lejjebb? Tökéletes. Állítható, nagy felbontású SYNC Move® érintőképernyő2

BIZTONSÁG 

Rejtett tároló. My Private Locker. Egy okos, zárható tároló a képernyő mögött.

TÖKÉLETES HANGZÁS 

Precíziós hanghatás. Mert minden kaland megérdemli a jó zenét.

KALAND ÉS KOMFORT

A szabadtéri kalandok új szintre léptek. 5 üléses, puha tapintású belső tér az utazás luxusáért. Tökéletes megoldás palackoknak, kézitáskáknak és laptopoknak. A hangulatvilágítás éppolyan vonzóvá teszi az Explorert, amennyire jó benne ülni valójában. Annyira jó vezetni, hogy még eltévedni is érdemes vele!

FELEDKEZZEN MEG MAGÁRÓL - ELTÉVEDNI ÚGYSEM FOG

KAPCSOLAT

BÁRHOL

ÉS ITT IS.

A beépített EV utazástervezővel és a felhőalapú, csatlakozott navigációval magabiztos lehet az utakon.

A KALANDOK NAGY KÉPERNYŐT KÍVÁNNAK
EGYSZERŰ OKOSTELEFON -INTEGRÁCIÓ

Tartsa a kapcsolatot a SYNC MOVE érintőképernyő segítségével.

TÖLTSE FEL OTTHON.

Vagy útközben.
BlueOval Charge Network töltőhálózat.
Európa-szerte több mint 450 000 töltőpont áll rendelkezésre, köztük az IONITY nagysebességű egyenáramú töltői is.

FELFEDEZŐKNEK. KALANDOT KERESŐKNEK.

Nyugalom, a távoli úti cél sem akadály. 25 perc alatt 10% – 80%-os töltésre képes3, így pillanatok alatt folytathatja az útját. Töltsön magának egy csésze kávét; a teljesen elektromos Explorer hamarabb feltölt, mint ahogy meginná az utolsó kortyot.

CSATLAKOZZON A KALANDÉRT!

Kövesse történetünket! Értesüljön elsőként a teljesen elektromos Explorer legújabb híreiről és frissítéseiről!


Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

 • [1]

  Az előrendelési időszakban a kiterjesztett hatótávú Explorer Extended Range 77 kWh modellváltozatok érhetők el.

 • [2]

  A Ford Explorer Extended Range AWD adatai. Célzott Ford tesztadat a tesztelési módszertan alapján 30 cm-es gördülő rajt alkalmazásával.

 • [3]

  602 km teljes feltöltés alapján, Explorer Extended Range akkumulátorral, opciók nélkül. Becsült hatótávolság a WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) alapján. A feltüntetett adatok összehasonlítási célokat szolgálnak, és csak más, azonos műszaki eljárásokkal tesztelt járművekkel hasonlíthatók össze. A tényleges hatótávolság olyan külső tényezőktől függ, mint a hőmérséklet, a vezetési szokások, az útvonalprofil, a jármű karbantartása, valamint a lítium-ion akkumulátorok kora és állapota. A 602 km WLTP Overall Range kombinált vezetési ciklust, a 470 km WLTP Extra High Range pedig autópályás vezetést tükröz - mindkét tesztet ellenőrzött körülmények között, 23 Celsius-fokos környezeti hőmérsékleten, klíma és elektromos terhelés nélkül végezték.

 • [4]

  Otthoni töltésnél egy EV otthoni töltő akár 73 km hatótávolságot is képes feltölteni óránként, és egy éjszaka alatt teljesen feltölti a járművet. A nagy sebességű egyenáramú (>200 kW) köztéri töltők, mint például az IONITY, kb. 10 perc alatt akár 192 km feltöltésére képesek, illetve 26 perc alatt 10%-80%-os töltés érhető el. A megadott adatok az Explorer AWD Extended Range modellen alapulnak. A tényleges töltési idők és töltési sebességek a használt otthoni vagy nyilvános töltőállomás típusától, valamint egyéb tényezőktől (beleértve az időjárást, a környezeti hőmérsékletet, a vezetési szokásokat, az útvonalprofilt, a jármű állapotát, a lítium-ion akkumulátor korát, állapotát és hőmérsékletét) függően változnak.

 • [5]

  Alapfelszereltség a Premium szérián.

 • [6]

  Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Vezetés közben lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van.  Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal.  

 • [7]

  A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét.

 • [8]

  Az adaptív mátrix LED fényszóró alapfelszereltség a Premium modellen.

 • [9]

  A 360 fokos kamera a választható Vezetéstámogató csomag része.

 • [10]

  A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót. A jelen árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek